วิเทศสัมพันธ์

Short Courses and Summer Schools: March Course Updates from Univerisity of York

Open access online courses

From 2021, UoY regularly offers short open access online courses. These provide you with the perfect opportunity to experience studying at the University of York,

wherever you are in the world. Applications are now open for our spring 2021 courses.

For further information about York Strengths employability skills programme in July"CLICK HERE"

If you would like to know more about this course and, more generally, get a feel for what our online courses are like, UoY offers some FREE tasters later this month. "CLICK HERE"