วิเทศสัมพันธ์

Dear All, Khon Kaen University has announced : KKU Announcement (883/2564) : On prevention and control measures for the outbreak of coronavirus disease 2019 (COVID-19) on the area of Khon Kaen University (Issue No. 2)

Dear All, Khon Kaen University has announced : (1) (No.191/2564) Criteria, guidelines and rates of financial aid in case of a student infected with Coronavirus Disease 2019  (COVID-19)  (2) (No.625/2564) Criteria, practice guidelines and payment rate for personnel infected with the coronavirus disease 2019 (COVID-19)

Dear all international students,    You are invited to join this project. The host covers everything.  It's a good chance to explore and discover new things during semester break.   For more information, please contact IAD Officer, Tel: 043-202059 or Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. //

The Government of Canada offers the Banting Postdoctoral Fellowships program The Banting Postdoctoral Fellowships program provides funding to the very best postdoctoral applicants, both nationally and internationally, who will positively contribute to the country's economic, social, and research-based growth. Application submission deadline: 22 September 2021 (20:00 EDT)For more info. please find the link >> CLICK HERE <<

Short Courses and Summer Schools: March Course Updates Open access online courses From 2021, UoY regularly offers short open access online courses. These provide you with the perfect opportunity to experience studying at the University of York, wherever you are in the world. Applications are now open for our spring 2021 courses.   For further information about York Strengths employability skills programme in July, "CLICK HERE" If you would like to know more about this course and, more generally, get a feel for what our online courses are like, UoY offers some FREE tasters later this month. "CLICK HERE"